Strona główna » Projekty » Erasmus+ - Edycja 1 » Praktyki gastronomiczne

Praktyki gastronomiczne

PRAKTYKI GASTRONOMICZNE

TERMIN PRAKTYK: 31.08.2015 r. – 29.09.2015 r.

MIEJSCA PRAKTYK: Grecja

  • Vamos, (kawiarnie i tawerny)
  • Kalamata (cukiernie I winnice)
  • Bozika (tawerny)
  • Kiato (hotele, kawiarnie, resturacje)
  • Kryoneri (kawiarnie i tawerny)

UCZESTNICY PROJEKTU: uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu, kształcący się z zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik technologii żywności.

ATRAKCJE DODATKOWE:

Dla osób zakwaterowanych w Vamos:

  • całodniowa wycieczka do Rethymnon
  • całodniowa wycieczka do Sfakia

Dla osób zakwaterowanych w Kryoneri:

  • całodniowa wycieczka do starożytnego Koryntu oraz Heraion
  • całodniowa wycieczka Fenos-Stymfalia-Nemea

Dla osób zakwaterowanych w Kalamata:

  • całodniowa wyciecza do Pylos
  • zwiedzanie jaskiń Diros

ZOBACZ FILMY >>

https://www.youtube.com/watch?v=_Id7pKvCxf4&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=ke5-ABlNwoU

https://www.youtube.com/watch?v=jIOp6oIMwP4

https://www.youtube.com/watch?v=-4_FmFdIMbg&feature=youtu.be 

 

Projekt nr 2014-1-PL01-KA102-001900 realizowany w ramach projektu „Staże zagraniczne dla uczniów i absolwentów szkół zawodowych oraz szkolenia kadry kształcenia zawodowego” realizowanego ze środków PO WER na zasadach Programu Erasmus+ sektora Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Konkurs 2014

 

Praktyki gastronomiczne w Kryoneri

Praktyki gastronomiczne w Vamos

Praktyki gastronomiczne w Kalamacie

Partnerzy

Ważne! Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z naszej strony wiąże się z ich akceptacją. Więcej informacji: Polityka cookies.

Akceptuję, zamknij komunikat »